Društvo

Šta nas sve čeka za novogodišnji vašar u Hali sportova?

Foto: Boom93/M. Veljković
Sportski centar Požarevac u Hali sportova organizuje novogodišnji vašar za najmlađe sugrađane.

Na današnjoj konferenciji za medijeTomica Stojanović, direktor Sportskog centra kaže da je ovakav događaj prvi put organiovan u Hali i nada se da će postati tradicionalan. On je napomenuo da će se novogodišnji vašar održati od 27. do 29. decembar kada je u planu predstava, a nakon toga biće podeljeni paketići koje je obezbedio Grad Požarevac.

Baner Boom93 Android aplikacijaSaša Stojadinović, organizator programa Sportskog centra,  kaže da će ovaj novogodišnji vašar u Požarevcu biti organizovan sa elementima zabave i igara za najmlađe sugrađane.

„Vašar organizujemo u Hali sportova, odnosno na samom terenu i u holu hale. Pored zabavnih igara i aparata biće postavljena i bina u jednom delu terena na kojoj će se u ta tri dana smenjivati programi za decu. Organizovaćemo nastupe folklora, predstave za decu, kao i koncert orkestra „Gvardija“ sa repertoarom dečijih pesama i muzike iz crtanih filmova“, kazao je Stojadinović.

Foto: Boom/M. Veljković – sa desna na levo: Stojadinović, Stojanović, Jović i Stepanović

Na novogodišnjem vašaru biće postavljen ringišpil, dvorac na naduvavanje, trambolina, zabavni autići, kao i klackalice za decu. Takođe, na raspolaganju će biti i najmodernije arkadne igre.

„Ulaznica za novogodišnji vašar je 100 dinara za koje dobijete dva žetona koje možete da iskoristite na vašaru“, naglašava Stojadinović.

Radno vreme vašara biće od 10 do 22h uz poštovanje svih epidemioloških mera koje su na snazi.

Za prvi dan vašara planiran je 27. decembar, a njegovo zvanično otvaranje biće u 16:30h.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Da li vam se čini realnim da predstava za decu i koncert Gvardije bude od 11h? Ako organizatori nisu obavešteni, deca su tada ili u vrtićima ili u školama, a roditelji na poslu (najvećim delom). Kako mislite da vam iko dođe?

%d bloggers like this:
Send this to a friend