Društvo

Stojanović: Od novina na bazenu pripremili smo bioskop na otvorenom, paint ball i letnji kamp za decu

Foto: S. Lisac
Direktor Sportskog centra, Tomica Stojanović rekao je da su pripreme za početak rada bazena u završnoj fazi. Počelo je punjenje bazena i do ponedeljka će biti završeno. Ove sezone biće novih sadržaja i programa na bazenu.

Podsećajući da je proširen prostor oko bazena, Stojanović je naglasio da je to zbog veće površine, a ne zbog povećanja kapaciteta posetilaca.  Inače, kapacitet bazena je do 3 hiljade kupača.

Do ponedeljka će bazen biti pun, čim se zagreje voda i dobije temperatura podobna za kupanje i plivanje, otvaramo bazen najverovatnije 15. juna. Sve zavisi od vremenskih uslova, rekao je Stojanović.

Cena dnevnih ulaznica za bazen ostaje nepromenjena, 150 dinara, kao i sezonskih i mesečnih karata. Novine na bazenu biće letnja škola plivanja vaterpoliste Nikole Rađena, bioskop na otvorenom, igralište za paint ball.

U okviru letnjeg progama, kao i svake godine, planira se škola plivanja za decu, joga i ostali programi koji se organizuju nakon rada bazena.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend