Društvo

Stojanović: Postavljanje klizališta tokom ove nedelje

Foto: Boom93/M. Veljković
Postavljanje klizališta u okviru Sportskog centra trebalo bi da počne tokom ove nedelje, rekao je za Boom93 direktor ove ustanove Tomica Stojanović.

„Montaža klizališta trebalo bi da počne već posle 20. decembra i montaža će trajati oko tri, četiri dana. Međutim, sve zavisi od vremenskih prilika u narednom periodu“, naveo je Stojanović.

Kako je dodao, ukoliko temperature budu visoke, biće teško formirati ledenu ploču.

Podsetimo, za formiranje ledene ploče potrebno je nekoliko hladnih dana, kako bi klizalište bilo potpuno spremno za posetioce.

„Klizalište će biti postavljeno na prostoru oko Sportskog centra, a biće otvoreno tokom čitavog zimskog raspusta, znači sigurno do kraja januara“, napomenuo je direktor.

Prema njegovim rečima cena ulaznica bi da ostane ostaće na prošlogodišnjem nivou, a da li će biti promena u ceni znaće se u narednom periodu.

Ukoliko cena karte ostane nepromenjena posetioci će ulazak na klizalište plaćati 150 dinara, dok će iznajmljivanje klizaljki za one koji ih ne poseduju iznositi 100 dinara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend