Društvo

Stojković: Radi se na otklanjanju manjih kvarova, normalizacija grejanja u toku dana

Slaviša Stojković
Foto/T.S. Slaviša Stojković direktor JP Toplifikacija
Građani iz određenih delova grada od juče se žale na smanjenu količinu toplotne energije i mlake radijatore, a svoje nezadovoljstvo su izrazili i na društvenim mrežama. Nakon poziva građana Boom93 je u Javnom preduzeću „Toplifikacija“ proveravao koji je razlog smanjenog intenziteta grejanja, pre svega jer su temperature poslednjih dana u minusu.

Prema rečima Slaviše Stojkovića, direktora ovog preduzeća, trenutno se izvode radovi na određenim lokacijama.

„Ekipe iz hitnih intervencija su na terenu i radi se na otklanjanju manjih kvarova i poteškoća do koji je došlo usled izuzetno niskih temperatura. Očekuje se da do normalizacije dođe do kraja dana. Međutim, nema većih havarija, tako da će uskoro doći do normalizacije grejanja“, naveo je Stojković u izjavi za Boom93.

Baner Boom93 Android aplikacija

Radovi se trenutno izvode na nekoliko lokacija u gradu.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi. Podrži Boom93

Avatar

Neda Stojićević

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Znači,“stručnjaci“ iz JP Toplifikacija sve vreme „čačkaju nos“ i ništa ne rade,a kada dođe grejna sezona,onda pucaju cevi i nema grejanja ili su mlaki radijatori!?!
    Au,koliko ste nesposobni!!!

    Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodršce-kabadahije i nesposobne partijske direktore javnih preduzeća!!!

  • Imam gradsko grejanje već šesta sezona, prve četiri ok, prošla zima i ova jako loše grejanje.Svaki put kada dođe do jačeg zahlađenja, ne mora do bude -5 i niže dovoljno je i 0-2 stepena, grejanje je jako slabo.Ove večeri u kući mi je 21 stepen za raziku od 23-24 kada je temperatura napolju 5 i više stepeni.A računi stižu kao da je sve ok, za decembar 7500 dinara.Ispada da zavisimo od vremena, svaki put kada zahladi ispada neki blok, imaju neke havarijije a mi živimo u prohladnim kućama.Zašto širite mrežu ako nemate kapacitet za toliki broj priključaka? Da li možete da obezbedite taj novac i napravite tu stanicu od 5-6 miliona evra?Dokle će neki u gradu da drže otvorene prozore u svojim stanovima, šetaju se u letnjim majicama uz to plaćaju grejanje 2-3 hiljade dinara mesečno a mi u kućama večeras uključujemo klima uredjaje i grejalice i tako već četvrti put u poslednja dva meseca?

  • objasnite nam kako vam izgledaju veći kvarovi,nismo upućeni jer nismo svi iz struke,ipak treba dobar skretničar za toplu vodu da ne zaluta

%d bloggers like this:
Send this to a friend