Društvo

Teren za spreman za basket

Foto: S.Pavlović FB
Gradonačelnik Požarevca, Saša Pavlović sa saradnicima bišao je novi sportski teren u Mesnoj zajednici „Braća Vujović“. Rekonstruisana i asfaltirana je podloga i postavljena nova tabla i koš. Nekoliko godina unazad ovaj prostor je bio zapostavljen, a na neuređenom terenu je stajala konstrukcija bez table i koša.

Nedavna takmičenja čiji smo bili domaćini, kao i sportski uspesi pojedinaca i ekipa iz Požarevca praćeni su poboljšanjem sportske infrastrukture.“, rekao je gradonačelnik Saša Pavlović.

Radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju podloge na prostoru između stambenih objekata u Mesnoj zajednici „Braća Vujović“ koštali su oko 1,7 milion dinara iz budžeta Grada  Požarevca.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Da li je nekome, možda, palo na pamet da pitaju stanare okolnih zgrada šta misle o tome? Da li je nekome, možda, palo na pamet da postavi neko upozorenje, obaveštenje o kućnom redu koji mora da se poštuje, jer ovako predstavljeno, zajedno sa postavljenim klupicama za sedenje, garantovano će biti korišćeno i tokom noći, a nalazi se u sred stambenog bloka. Da li je, možda, u saradnji sa komunalnom policijom, dogovorena strategija gde će komunalni policajci tokom sezone igranja, svako veće dolaziti u 21h i obaveštavati igrače da nastupa kućni red i da moraju da se raziđu?

%d bloggers like this:
Send this to a friend