Društvo

Tokom vikenda preventivni pregledi u Domu zdravlja i Opštoj bolnici

Boom93/Arhivska fotografija
Tokom predstojećeg vikenda u Opštoj bolnici i Domu zdravlja biće organizovani preventivni pregledi.

U Domu zdravlja će oba dana vikenda biti organizovane četiri vrste preventivnih pregleda u periodu od 8 do 14 časova.

Biće organizovani opšti pregledi, laboratorijske analize, ginekološki pregledi i ultrazvučni pregled abdomena.

Mogućnost da odu na preventivni pregled tokom ovog vikenda imaju i stanovnici Gradske opštine Kostolac koji će u ogranku Doma zdravlja u Kostolcu moći da urade opšti pregled i laboratorijske analize.

U Opštoj bolnici u subotu 7. avgusta građani će imati priliku da u novoj zgradi bolnice urade opšti medicinski pregled (EKG,TEA,saturacija O2) i laboratorijski pregled (glikemia i krvna slika).

U nedelju 8. avgusta će biti omogućeni dermatološki pregled i laboratorijski pregled (holesterol i trigliceridi). Oba dana vikenda u bolnici pregledi će se obavljati u periodu od 8 do 14 časova.

Kako je u saopštenju navedeno, prilikom dolaska na pregled za sve pacijente važe aktuelne epidemiološke mere, što podrazumeva obavezno nošenje zaštitnih maski.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Da li organizator ovoga zna mozda da se preventivni pregled dermatologa (pregled mladeza) ne radi nikad u letnjim mesecima jer je koza tada izlozena suncu i rezultati nisu validni?

%d bloggers like this:
Send this to a friend