Društvo

Toplifikacija ove nedelje počinje sa punjenjem sekundarnih instalacija

Foto: Envato elements
Javno preduzeće "Toplifikacija" ove nedelje će početi sa dopunom sekundarnih instalacija.

Kako se navodi, dopuna instalacija pred početak grejne sezone počeće u četvrtak 8. septembra i vršiće se radnim danima u periodu od 7 do 14 časova.

Iz ovog preduzeća su zamolili korisnike da obrate pažnju na njihove unutrašnje instalacije i da sva eventualna curenja prijave na telefon 0800-105-104.

Podsetimo, grejna sezona počinje 15. oktobra, izuzev ako se u periodu od 1. do 14. oktobra, u slučaju da u dva uzastopna dana temperatura vazduha, izmerena u 21 čas, iznosi 12 °C ili manje, te ako se prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda očekuju isti vremenski uslovi i u narednim danima, proizvođač i distributer toplotne energije dužni su da obezbede isporuku toplotne energije.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Ako budu restrikcije dali će Toplifikacija da nas greje?, kako funkcioniše sistem bez struje. Jer svi znamo šta znači osam dva ili šest četiri biti bez struje, molimo odgovor šta nam je činiti i da se mi koji imamo taj luksuz spremimo na vreme

  • Štednja tako je rečeno ili će i dalje biti prozori po Kostolcu i Požarevcu biti otvoreni kada ima grejanje i plaćaće se od 500 do 2500 din mesečno a ugalj trenutno 110 evra tona a drva 85 evra, sramota

%d bloggers like this:
Send this to a friend