Društvo

Toplifikacija traži izvođača radova na postojećoj toplifikacionoj mreži Požarevca i Ćirikovca

Foto: Boom93/M. Veljković
Javno preduzeće "Toplifikacija" raspisalo je javnu nabavku za izbor izvođača mašinsko građevinskih radova na malim lokacijama na teritoriji Požarevca i Ćirikovca.

Ovom nabavkom je obuhvaćen nastavak radova na delimično izgrađenim distributivnim i prenosnim toplifikacionim mrežama u Požarevcu i Ćirikovcu, kao  i izvođenje pojedinačnih priključaka za objekte kupaca.

Takođe, predviđeni su radovi radi sigurnog snabdevanja toplotnom energijom objekata na konzumnom području na svim lokacijama u Požarevcu i Ćirikovcu.

Procenjena vrednost Javne nabavke je 30.000.000 dinara, a krajni rok za podnošenje ponuda je 26. jul do 9 časova.

Stopirane Javne nabavke za novo širenje toplifikacione mreže

Javno preduzeće „Toplifikacija“ je tokom ove godine planiralo da mrežu toplifikacije proširi na dve lokacije, Izvorska 2 i u ulici Nemanje Tomića.

Komisija za Javne nabavke Javnog preduzeća „Toplifikacija“ obustavila je Javnu nabavku za pribavljanje mašinskih i građevniskih radova na širenju toplifikacione mreže na lokaciji Izvorska dva. Javna nabavka je obustavljena zato što je jedina pristigla ponuda neprihvatljiva, odnosno mnogo veća od procenjene vrednosti Javne nabavke.

Javna nabavka za širenje toplifikacione mreže u Nemanje Tomića je trenutno stopirana zato što je podnet zahtev za zaštitu prava ponuđača. Zahtev je podnet u utorak 28. juna i dok se on ne reši stopirano je potpisivanje ugovora.

Ko je podneo žalbu znaće se posle odluke Republičke komisije.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend