Društvo

Toplifikacija: Upravnici zgrada da prijavljuju prekide u snabdevanju toplotnom energijom

Boom 93
Iz Javnog preduzeća "Toplifikacija" apelovali su na građane da prijave o prekidu snabdevanja toplotnom energijom u stambenim zgradama prijavljuju upravnici zgrada ili predsednici kućnih saveta.

„Zbog zagušenja telefonskih poziva i nepotrebnog čekanja na uspostavljanje veze sa Dispečerskim centrom, jer često više komšija iz jedne zgrade pokušava da prijavi isti poremećaj, apeluje se na korisnike usluga JP „Toplifikacija“ Požarevac da do ponedeljka, 7. novembra, prijavljuju isključivo kada cele zgrade nisu snabdevene toplotnom energijom na broj telefona Dispečerskog centra 0800-105-104 (opcija 2) i da to čine upravnici zgrada ili predsednici kućnih saveta“, navodi se u saopštenju JP „Toplifikacija“.

Podsetimo, od ponedeljka je počela isporuka toplotne energije građanima u Požarevcu koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja, ali su u mnogim stanovima radijatori bili topli tek juče.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • „Često više komšija pokušava da prijavi kvar“, pa naravno, toplifikacija ni ne reaguje ako samo jedan komšija pozove, znam iz lične muke. Čak, štaviše, nas nekoliko komšija se čujemo (kada dođe do prekida grejanja), pa naizmenično zovemo na 15 minuta, da bi se smilovala ekopa da dođe. Moj upravnik se ne javlja posle 20h uveče, a ni nakon 15h mu nije baš po volji, iako u zakonu jasno stoji da oni moraju da budu raspoloživi građanima koji ih plaćaju 24/7. I šta, prekine se grejanje u 21h, a ja treba da čekam do zore da bih javio upravniku, da bi on javio toplifikaciji… a za to vreme da duvam u šake, da se zagrejem. Hoće li mi toplifikacija umanjiti račun zbog toga? Neće. Ko ima sklopljen ugovor o isporuci toplotne energije sa toplifikacijom, ja ili moj upravnik? Završena priča što se toga tiče.

  • Znači, nesposobni direktori javnih preduzeća i vlastodršci-kabadahije,nisu mentalno i stručno osposobljeni da pruže adekvatno grejanje,pa su radijatori mlaki,a napolju je magla i niska temperatura,što je normalno,jer je novembar!
    Ponovo nesposobni direktori javnih preduzeća i vlastodršci-kabadahije ugrožavaju zdravlje, živote i bezbednost građana Požarevca,a na sve te činjenice Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodršce-kabadahije i nesposobne direktore javnih preduzeća!!!!
    TE Kostolac isporučuje toplotnu energiju 7/24 i ima je za celu godinu! Šta nije jasno???!!!
    Očigledno da je problem nesposobnost i korumpiranost kompletnog državnog sistema!!!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend