Društvo

Tradicionalni prednovogodišnji koncert Gvardije, podela paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom

Foto/ Teodora Gvardija/ violina

Foto/ Teodora Gvardija/ violina

Još uvek nije poznato ko će nastupiti na Gradskom trgu za Novu godinu. Direktor Turističke organizacije, Vasilije Baldić je za Boom 93 rekao da će ove godine za proslavu Nove godine svirati lokalni bendovi, ali da će u narednim danima biti poznata imena grupa koje će učestvovati u programu.

Ostalo je još deset dana do proslave Nove godine, a na Trgu oslobođenja, ovog puta, program će biti nešto skromniji, te će nastupati lokalni bendovi. Građani će na trgu moći da piju kuvanu rakiju, vino i čaj, a biće organizovan i tradicionalni vatromet.

Podela Novogodišnjih paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom biće organizovano u Sportskom centru, 28. decembra, a istog dana u Centru za kulturu u 19 sati održaće se dečiji Novogodišnji koncert “Gvardije”. Nakon toga sledi svečani Novogodišnji koncert koji počinje u 20:30 sati. Ulaz je besplatan.

Podsetimo, prošlogodišnja noć za doček počela je na trgu u 21h, nastupom predgrupe “Voodoo child” iz Požarevca, a zatim i požarevačko-kostolačkog benda “Nemir i strast”. Održan je koncert Nevernih beba.