Društvo

U Lameli uvedena B zona parkiranja

Foto:JKP Parking servis
Od danas je na lokaciji iza zgrada “Lamele” u ulici Moša Pijade uvedena B zona parkiranja, saopšteno je iz JKP “Parking servis”.

Kako iz ovog preduzeća napominju, B zona je pre svega namenjena građanima koji žive na toj lokaciji, a za sve ostale vozače to je brza zona u kojoj mogu da se zadrže najviše dva sata.

U B zoni cena započetog časa parkiranja je 60 dinara, vreme parkiranja je ograničeno na dva sata, a stanarska parking karta na mesečnom nivou iznosi 380 dinara.

Prošle godine u februaru, B zona je uvedena na prve dve lokacije, u Sindjelićevoj ulici (ograđeni parking prostor iza Robne kuće) i u ulici Davorjanke Paunović (kod zgrade „Elektromorave“).

Uvođenjem B zone parkiranja problem građana koji žive u centralnoj zoni grada je rešen, a za sve ostale vozače ovo je zona u kojoj uvek mogu da pronađu slobodno parking mesto, naveli su u ovom preduzeću.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Apsolutni bezobrazluk i arogancija, vlastodržca-kabadahija!!!
    Čisto da se objasni,svaka stambena zgrada ima zemljište na kome se nalazi i još zemljište koje predstavlja dvorište ili ti „okućnicu“!
    Vlasnici stanova su apsolutni vlasnici i stanova i pomenutog zemljišta (zakon o svojini),to znači da lokalna samouprava de facto i de jure krši pomenuti zakon i nezakonito stiče materijalnu korist na štetu vlasnika stanova i zemljišta! I na sve ove činjenice Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodržce!

%d bloggers like this:
Send this to a friend