Društvo

Policija obeležava svoj dan, u nedelju zatvoren centar grada

FOTO:Boom93/N.Stojićević
Povodom proslave Dana ministarstva, Slave ministarstva i Dana policije, Policijska uprava u Požarevcu planira da sprovede aktivnosti povodom ovog praznika.

U nedelju 12. juna od 16 časova na Trgu Oslobođenja u Požarevcu građani će moći da vide policijska vozila i opremu kao i prikaz borilačkih veština.

Podsetimo, Policijska uprava u Požarevcu je aktivnosti povodom ovog dana prethodno imala 2021. godine, kada su takođe u centru grada, pripadnici Policije pokazali su opremu i svoj rad u zajednici građanima Požarevca.

FOTO:Boom93/N.Stojićević

Građani su tada mogli da prisustvuju pokaznoj vežbi samoodbrane pripadnika policije. Takođe policija je pokazala svoju najnoviju opremu i vozila, a građanima su svoju opremu prikazali i pripadnici sektora za vanredne situacije.

Podsetimo, centralne gradske ulice biće zatvorene povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, slave Ministarstva i Dana policije.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend