Društvo

U polufinale Ljubičevskog višeboja plasiralo se 10 takmičara

Nakon održanog kvalifikacionog takmičenja u Ljubičevskom višeboju za učešće na 57. Ljubičevskim konjičkim igrama, od 14 takmičara, njih 10 izborilo se za učešće u polufinale takmičanja.
Boom93/M.Veljković
Arhivska fotografija

U takmičenju je učestvovalo 14 takmičara, od koji se 10 takmičara izborilo za učešće u polufinalnom takmičenju, Boban Janićijević sa grlom Walken Light12 poena, Davorin Živković sa grlom Tarantina 11 poen,  Nenad Anđelić sa grlom India Jade10 poena, Mirko Кaradžić sa grlom Lahi Dona 10 poena, Dušan Janković sa grlom Lendoveri 8, Slađan Mladenović sa grlom Merlin 8 poena, Vojin Mirković sa grlom Red Fear 7 poena, Milan Ivić sa grlom Кajman 7 poena, Milan Jovanović sa grlom Sibirska Кraljica 7 poena I Dušan Rajčić sa grlom Baford Boy 7 poena.

Za nastavak daljeg takmičenja nisu se izborili: Mališa Vujčić, Saša Mijatović, Predrag Jovanović i Vladimir Najdanović.

U polufinalnom takmičenju, pored takmičara koji su se za nastavak takmičenja izborili kroz kvalifikaciono takmičenje, učestvovaće još i Andrija Sterđević i Marko Milenković, dva prvoplasirana takmičara na 56. Ljubičevskim konjičkim igrama.

Kvalifikaciono takmičenje organizovali su grad Požarevac, Turistička organizacija grada Požarevca I Konjičko društvo “Knez Mihailo” iz Požarevca.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend