Društvo

U Požarevcu proglašena vanredna situacija

Na osnovu preporuke Štaba za vanredne situacije Grada Požarevca , komadant štaba i gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović proglasio je vanrednu situaciju na teritoriji Grada Požarevca. Proglašenje vanredne situacije za sada ne podrazumeva nove mere u odnosu na one koje je doneo republički Štab za vanredne situacije. Takođe se preporučuje organizovanje rada od kuće gde je to moguće, odnosno da se broj radnika u kolektivu smanji na minimum gde to ne ugrožava normalan proces rada.
Boom93

Vanredna situacija se proglašava zbog pogoršanja epidemiološke situacije, procene rizika i očekivanog daljeg širenja zarazne bolesti, razvoja situacije opasnošću izazvanom epidemijom zarazne bolesti COVID-19 i sprovođenja operativnih mera zaštite stanovništva.

Štab za vanredne situacije grada Požarevca

Štab će redovno informisati i obaveštavati stanovništvo i javnost o svim bitnim činjenicama od značaja zaštite stanovništva od zarazne bolesti COVID 19, kao i o prestanku opasnosti zbog kojih je vanredna situacija proglašena, navodi se u saopštenju gradskog Štaba za vanredne situacije.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

4 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • znači sada će mame i tate koji budu imali tu privilegiju da rade od kuće da dovode decu u vrtiće da bi mogli da piju kafu po kafićima,kakva milina.

    • Pa moraju mame i tate da iskoriste vreme u kaficu koje je ograniceno do 18h, steta bi bilo da ga provode kuci sa decom.

  • Au,kakvi ste vi „stručnjaci“!? Vanredna situacija bez novih mera,pa bravo! Koja je svrha uvođenja vanredne situacije! Pitanje za „gradonačelnika“,koji,bre,zaposleni,ako misliš na likove koji su platili za mesta u lokalnoj samoupravi i likovi koji su platili da se zaposle u javnim preduzećima,onda grešiši,oni ionako ispijaju ćepi po kafićima i idu po prodavnicama i pijacama! Ostali mučenici koje rade za siću kod privatnika,ne mogu sebi da dopuste da rade od kuće,jer tako nešto nepostoji! Ako misliš na ljude koji pokušavaju da prežive,tek oni ne mogu sebi da priušte rad od kuće! Cilj baljezganja „gradonačelnika“ je nepoznat osim ako nije stigla direktiva iz „komiteta“,e onda…!
    Već je „gradonačelnik“ sebi napravio problem,jer je suprotno zakonu o zaštiti podataka o ličnosti i zakonu o zaštiti dece,na javnim mestima postavio fotografije maloletnih lica sa njihovim imenima! To je zabranjeno!

  • u cemu se razlikovati vanredna situacija od redovne sem da ce stab da uzima lovu.Lezilebovici ce sedeti kuci kao sto i ceo radni vek prespavaju.Cisto sumnjam da ce radnici bambija,kopova,elektrana,policije,vaspitacice,uciteljice.novinari,doktori,med.sestre cuvari kpd domova itd sedeti kod kuce.Punice lezilebovici kafice,krizni stab dzepove.Foliranje klasicno.Ajmo suprotno neka lezilebovici rade a radnici u izvrsenju da rade od kuce

%d bloggers like this:
Send this to a friend