Društvo

Udruženju penzionera najviše sredstava za unapređenje položaja starih lica

FOTO: Pixabay ilustracija
Komisija Grada Požarevca objavila je predlog liste projekata za realizaciju lokalnog akcionog plana za unapređenje položaja starijih lica.

Komisija je najvše sredstava dodelila Udruženju penzionera Grada Požarevca. Njima je za projekat „Osnaživanje i podrška starijim licima nakon pandemije“ odobreno 517.000 dinara.

Udurženju Roma Braničevskog okruga je za projekat „Novi život – Novi svet“ odobreno 350.000 dinara, dok je Sportsko rekreativnoj asocijaciji podržan projekat „Nikad nije kasno“ sa 270.000 dinara.

Sa 262.000 dinara podržan je projekat „Vaše malo – za nas veliko“ Društva za cerebralnu i dečiju paralizu iz Požarevca. Savezu slepih Srbije iz Požarevca odobren je projekat „Poštujmo treće doba“ i podržan sa 255.000 dinara, a za projekat Međuopštinskog udruženja gluvih i nagluvih „Aktivni ponedeljak“ opredeljeno je 200.000 dinara.

Sredstva su odobrena i Međuopštinskom udruženju civilnih invalida rada u iznosu od 146.000 dinara, a njihov projekat nosi naziv „Socijalna inkluzija starih kroz opismenjavanje civilnih invalida rada“.

Komisija je odbila projekat Udruženja građana „Tiha ženska linija“ kao neosnovan.

Podržano je 7 projekata sa ukupno 2.000.000 dinara.

Više informacija možete pronaći OVDE.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend