Društvo

Ulica Sime Simića zatvorena za saobraćaj (FOTO)

Foto: T. S.
Ulica Sime Simića je zatvorena za saobraćaj. Radi se o prvom delu ulice . Kako smo saznali od direktora JP "Toplifikacija", Slaviše Stojkovića reč je radovima na uvođenju Toplifikacije.

Kako je za Boom 93 rekao direktor Toplifikacije ugovorom o radovima na toplifikaciji najpre je predviđeno da se radovi završe u roku od sedam dana, ali s obzirom na to da se sada menja toplovodni cevovod duž čitave ulice, radovi će biti gotovi kroz dve nedelje.

Ova ulica je u toku ove godine bila zatvorena za saobraćaj nekoliko puta. Najpre u martu mesecu, u delu kod osnovne škole „Kralj Aleksandar, zbog radova na fekalnoj kanalizaciji, odnosno izvlačenju priključka za vod između Kosovske i Čede Vasovića.

Ulica Sime Simića je i u maju bila zatvorena za saobraćaj, jer se radilo na priključku stambenog objekta na vodovodnu mrežu.

U junu je u ovoj ulici pukla cev, te se izlila voda. Radnici Vodovoda su bili na terenu. Pretpostavlja se da su lipe u ovoj ulici su uništile trotoar, pa su možda bile razlog pucanja cevi.

 

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend