Društvo

Uskoro počinje sezona kupanja na gradskom bazenu, poznate cene ulaznica

Foto: S.Lisac
Početkom maja počeli su radovi na sređivanju Gradskog bazena kod Hale sportova za predstojeću letnju sezonu, dok bi punjenje trebalo da počne 1. juna.

Cena dnevnih ulaznica je na prošlogodišnjem nivou i iznosi 150 dinara, a deca do 7 godina neće plaćati kartu.

Kako je najavio direktor Sportskog centra u Požarevcu, Tomica Stojanović, u prodaji će biti i višednevne karte na kojima se može uštedeti i do 900 dinara.

Otvaranje proširenog bazena sa dodatnim sadržajima se očekuje polovinom juna, a prvog radnog dana ulaz će biti besplatan.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Radoslav Momirović

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Mene više zaima kada će punjenje tog zatvorenog bazena koji čekamo pola veka… tačnije, kada će da počne izgradnja. Da li se odmaklo dalje od onog prošlogodišnjeg idejnog projekta? Očigledno moramo konstantno da podsećamo gradske vlasti, desi im se da lako zaborave šta građani žele, pa ogromne sume novca besmisleno daju nekim npr. sportskim klubovima, izgrade pomoćni teren tim istim klubovima (koji nisu zaslužili ni osnovni teren, a kamoli pomoćni, sudeći po rezultatima), daju cca 200.000 evra za renoviranje Sunčanog parka, a od toga građani dobiju par novih sadnica, stubiće sa lancima kao ogradu (koji su dobrim delom već oguljeni, iskrivljeni i bez lanaca, a ne dobiju predviđen projektom sistem za zalivanje, niti zamenu behaton ploča!), itd,…

%d bloggers like this:
Send this to a friend