Društvo

Uskoro rekonstrukcija Muzeja kulturne istorije vredna preko 22 miliona dinara?

Foto: Boom93/MMV - Zgrada Muzeja kulturne istorije
Grad Požarevac pokrenuo je Javnu nabavku za radove na sanaciji, revitalizaciji i rekonstrukciji Muzeja kulturne istorije.

Kako se navodi  u tehničkoj specifikaciji radova planira se da radovi uključuju rekonstrukciju, uklanjanje i obnovu fasade, zamenu postojećih elektroinstalacija, delimično će se rekonstruisati vodovodne instalacije i objekat će se prikljućiti na centralno grejanje.

U radove spadaju i zamene postojećih prozora, a dotrajali daščani pod na tavanu biće zamenjen novim brodskim podom od hrastovine.

Procenjena vrednost Javne nabavke je 22.274.470 dinara, a krajni rok za podnošenje ponuda je 15. jul do 12 časova.

Prošle godine nabavka nije uspela, sredstva preusmerena na druge projekte

Grad Požarevac je početkom prošle godine pokušao da nabavi izvođača radova koji bi trebalo da obavi rekonstrukciju Muzeja kulturne istorije.

Ova Javna nabavka nije uspela pošto su tada tri pristigle ponude nisu bile prihvatljive. Nakon toga, lokalna samouprava je rebalansom budžeta izdvojena sredstva za rekonstrukciju su preusmerena na druge projekte.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend