Društvo

Uslužnoj radnji iz Salakovca posao održavanja dečijih igrališta u Požarevcu

Foto: Boom93/M. Veljković
Komisija za Javne nabavke dodelila je ugovor za usluge popravke, održavanja i zamene oštećenih mobilijara, kao i  opreme za dečija igrališta, preduzeću iz Salakovca.

Prihvaćena je ponuda uslužne radnje za iskope i rušenje objekata „Libra“ iz Salakovca u iznosu od 3.153.650 dinara bez PDV-a. Njihova ponuda bila je jedina dostavljena.

Podsetimo da je procenjena vrednost Javne nabavke bila 3.174.560 dinara.

Šta će radovi obuhvatati

Usluge održavanja i zamene oštećenih mobilijara u Požarevcu i Kostolcu podrazumevaju demontažu polomljenih, nabavku, transport  i postavljanje novih, kao i zavarivanje metalnih šipki na klupama.

Popravka dečijih igrališta obuhvata postavljanje novih sedišta i držača, popravku drvenih penjalica, zamenu oblice, zamenu starih i dotrajalih klackalica novim, kao i zamenu polomljenih ili dotrajalih nosača tobogana.

U specifikaciji nabavke je naglašeno da  se radovima mora pristupiti najkasnije 5 dana od dana izdavanja naloga za popravku mobilijara, dok garantni rok ne može biti kraći od 2 godine.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Koliko često se vrši inspekcija igrališta? Da li postoji kontakt za prijavu nastalih kvarova na igralištima, namenjen građanima? Zašto na svakom igralištu ne stoji tabla kada je vršena poslednja kontrola, ko ju je izvršio i šta je eventualno rađeno? Koliki je garantni rok za nova igrališta, u kome bi svi primećeni nedostaci morali biti otklonjeni?

%d bloggers like this:
Send this to a friend