Društvo

Usporen saobraćaj u Bože Dimitrijevića zbog rekonstrukcije trotoara

Foto/ T.Spasojević/ rekontstrukcija trotoara Bože Dimitrijevića

Foto/ T.Spasojević/ rekontstrukcija trotoara Bože Dimitrijevića

U ulici Bože Dimitrijevića sa leve strane iz pravca grada u toku su infrastrukturni radovi na rekonstrukciji trotoara. Saobraćaj je u ovom delu grada usporen zbog mehanizacije koja je na terenu pa se vozačima savetuje oprez i strpljenje u saobraćaju.

U toku je  sanacija trotoara u ulici Bože Dimitrijevića, leva strana od kružnog toka do ulice Nemanje Tomića.

trotoari Bože Dimitrijevića
Foto/T.Spasojević – rekontrukcija trotoara

“Mehanizacija je na terenu i trenutno se rade ivičnjaci, a ako vremenski uslovi dozvole radovi će biti gotovi do kraja decembra. Radove izvodi preduzeće Trans Kop Šapine. Molimo vozače i ostale učesnike u saobraćaju za malo strpljenja jer se pored ovih radova izvode i radovi na širenju optičke mreže u većem delu grada.“ – kaže Vladimir Petrović, član Gradskog veća za komunalnu infrastrukturu i urbanizam.

Foto/ T.S. trotoari Bože Dimitrijevića

Po njegovim rečima, radovi u Nemanjinoj ulici na sanaciji trotoara preko puta vrtića Pčelica su završeni, ostaje samo da se uradi ozelenjavanje ovog dela grada.

Foto/ T.Spasojević/ radovi/ trotoari Nemanje Tomić

Petrović dodaje da su od velikih  infrastrukturnih radova ostale dve velike ulice Dalmatinska i Ratarska, koje će se raditi  verovatno i posle građevinske sezone da bi se  završile na vreme. Radovi u Dalmatinskoj i Ratarskoj ulici su poslednji veliki radovi u ovoj godini zbog kojih je u pojedinim ulicama izmenjen i režim saobraćaja.