Društvo

Vulin: Srpska policija će u 2022. godini biti u rangu evropskih

(BETAPHOTO/MUP SRBIJE/MO)
"Srpska policija će u 2022. godini biti u rangu evropskih'', rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i dodao da najozbiljniji izazovi u ovoj godini ostaju: nastavak borbe protiv organizovanih kriminalnih grupa, smanjenje stope uličnog kriminala i poboljšanje materijalnog položaja pripadnika policije.

On je istakao da nastavak borbe protiv organizovanih kriminalnih grupa, smanjenje stope uličnog kriminala i poboljšanje materijalnog položaja pripadnika policije ostaju najozbiljniji izazovi i u ovoj godini.

„Nije mera svih stvari klan Belivuk-Miljković, već kako se oseća običan čovek kada ulazi u autobus, kada mu se vraća dete iz škole, da li je siguran da nema narko dilera u dvorištu škole i da će mu se dete vratiti sa patikama, da mu niko neće odžepariti majku u autobusu… To je za mene mera svih stvari i ponosan sam što tu pokazujemo značajno bolje rezultate nego ranije“, navodi Vulin.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend