Društvo

Za infrastrukturu u selima 200 miliona dinara

Foto: Pixabay/Ilustracija
Jedinice lokalne samouprave mogu od 30. jula do 9. avgusta konkurisati za podsticaje za unapređenje i razvoj ruralne javne infrastrukture.

Javnim pozivom koji je objavila Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je propisano da se novac može dobiti za investicije u izgradnju i opremanje objekata za snabdevanje vodom i putne infrastrukture.

Jedan od uslova za dobijanje novca po ovom pozivu, za koji je inače opredeljeno 200 miliona dinara, jeste da se investicija realizuje u mestu u kojem živi manje od 10.000 stanovnika.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Bedža je „ministarstvo“ raspisalo konkurs,kada su lokalni vlastodržci-kabadahije funkcionalno nepismeni i nesposobni,a sve prema tvrdnjama ministarstva za ekologiju i vlade Srbije!!!??? Jednostavno, lokalni vlastodržci-kabadahije na čelu sa „gradonačelnikom“ ne znaju sva slova i sve brojeve,tako da nema šanse da će konkurisati!!!???

    POBUNA DO SLOBODE!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend