Društvo

Zaposlenje u Pošti: Stiglo preko 20.000 prijava građana

FOTO: Boom93 / R.M.
Više od 20.000 prijava građana je stiglo na konkurs Pošte Srbije za posao navedeno je na zvaničnom sajtu.

„Ova cifra govori o tome da nam ljudi veruju sa jedne strane, a sa druge, da vide perspektivu u Pošti“, izjavio je VD direktora JP Pošta Srbije, Zoran Đorđević.

„To potvrđuje da smo ostvarili pozitivnu promenu u tome kako nas korisnici vide. U narednom periodu ostaje nam obaveza brige o radnicima, očekuje nas uvođenje novih usluga, veći prihod, a samim tim i povećanja plata. Verujem da će Pošta biti uskoro jedna od najboljih kompanija u Srbiji”, rekao je Zoran Đorđević.

Boom93 je pokušao da dobije informaciju koliko se građana iz Požarevca i okoline prijavilo na navedeni konkurs i na kojim pozicijama, međutim do objavljivanja ovog članka nismo dobili odgovor od informativne službe Pošte Srbije.

Podsetimo, javni konkurs za zapošljavanje vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika u Pošti Srbije, počeo je 5. maja i biće stalno otvoren.

Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs imaju priliku da se prijave svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, a kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Radoslav Momirović

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend