Društvo

Zašto je prvi deo Lole Ribara zatvoren za saobraćaj? (FOTO)

Foto: S. LIsac
Prvi deo ulice Lole Ribara zatvoren je za saobraćaj već nekoliko dana, jer na raskrsnici ove ulice nalazi raskopana rupa. Iz centra grada u ovaj deo ulice se ne može proći vozilom. Vozači koji se kreću iz pravca drugog dela Lole Ribara moraju da skrenu u Šumadijsku ulicu.  Kako smo saznali radi se o proveri toplovodnih cevi na curenje koje sprovodi JP "Toplifikacija".

Za Boom 93 izvršni direktor tehničkih poslova, razvoja i investicija, Mirko Aranđelović rekao je da su radnici Toplifikacije proveravali da li postoji curenje na toplovodnim cevima u delu ulice Lole Ribara na raskrnici kod pijace „Stari mlin“.

„Nisu nikakvi radovi na toplovodnoj mreži u pitanju.Posumnjali smo da postoji curenje u toplovodnim cevima, zato smo jedan deo u ulici Lole Ribara otvorili da proverimo. Ustanovili smo da nema nikavih problema, niti curenja, te će danas krenuti zatrpavanje i vraćanje asfalta u prvobitno stanje. Planira se da će do srede biti gotovo. Ukoliko bude bilo kiše, možda će morati da se sačeka do kraja nedelje“, potvrdio je Aranđelović za naš medij.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • u prvobitno stanje dosada u Požarevcu asfalt niko nije uspeo da vrati.žalosno ali istinito,remek dela govore

%d bloggers like this:
Send this to a friend