Društvo

Završen još jedan Lokal Stand Up Fest

Foto: Boom93
Juče smo proveli dan sabirajući utiske nakon poslednjeg nastupa u okviru ovogodišnjeg Stand Up Festa, a koji je izveo Srđan Dinčić. U prepunoj bašti Radio kafea, gosti su imali priliku da prisustvuju izvođenju Srđanove najnovije predstave "U procesu".

Dinčić je na umu imao i posetioce koji su prvi put na njegovom nastupu, te je pored nove predstave za njih ispričao i nekoliko fora i fazona iz prethodne predstave „Treće stanje“.

Foto: Boom93

Posetioci su se smejali, aplaudirali, a za sve dane Lokal Stand Up Festa tražila se rezervacija više, pa se za ovogodišnji fest može reći da je bio najposećeniji do sada.

Foto: Boom93

Lokal Stand Up Fest po četvrti put organizuju Centar za učenje stranih jezika „Link Up“ uz podršku Gradskog veća grada Požarevca, Standup.rs, radija Boom93 i Radio kafea.

Podsetimo, ove godine su u okviru prve dve večeri Festa nastupili Nikola Radojlović  sa predstavom „Best of crni humor“ (veče otvorio Aleksandar Milosavljević) i Radomir Nestorović koji je izveo svoj one man show „Bez pritiska“ (uvod je napravio Alen Marković).

FOTO: Boom93
FOTO: Boom93

Treće po redu bilo je „Momačko Stand Up veče“ u oviru koga je publika imala priliku da se smeje uz Mišu Babića, Vuka Vujačića i Nebojšu Potkrajca.

FOTO: Boom93

„Do sledeće godine i narednog Stand Up Festa zahvaljujemo se svima koji su doprineli uspešnoj realizaciji još jednog jedinstvenog dešavanja u našem gradu, a posebno publici koja rado učestvuje u večerima smeha“, poručili su iz Centra za učenje stranih jezika – Link Up.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend