Društvo

Završeni radovi u Slobodarskoj ulici, sanirane vodovodne cevi

Foto: S. LIsac
Sanirane su vodovodne cevi i završeni radovi u Slobodarskoj ulici kod Čačalice u Požarevcu, potvrdio je za Boom 93, direktor Vodovoda, Aleksandar Dimitrijević.

Nedavno se redakciji Boom 93 javila stanarka Slobodarske ulice koja je prijavila problem, jer  dva meseca unazad na dva mesta u Slobodarskoj ulici izlazi voda iz asfalta. Problem je prijavljen i nadležnima, ali ništa nije urađeno.

U razgovoru sa načelnikom gradske uprave, Lazarom Stanojevićem sredinom prošle sedmice saznali smo da je u Slobodarskoj ulici u toku nekoliko intervencija. Zbog radova su tada  stanari ulica Slobodarska i Cane Babović – prvi deo u Požarevcu ostali su bez vode. Radilo se na saniranju vodovodnih cevi i prema najavama načelnika trebalo je da bude gotovo do kraja prošle ili početkom ove nedelje.

Direktor Vodovoda, Aleksandar Dimitrijević rekao je da su radovi na saniranju vodovodnih cevi u Slobodarskoj ulici završeni. Dodao je da se radi na rešavanju problema stanara Proleterske ulice, jer na toj lokaciji postoje imovinsko- pravni problemi. Direktor Vodovoda je ranije rekao da je garaža postavljena na delu vodovodne instalacije, i da na ovom prostoru često dolazi do pucanja cevi.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend