Ekonomija

Država ponovo prodaje poslovni prostor u Požarevcu

pixabay/ilustracija
Republička direkcija za imovinu ponovo je raspisala je javni oglas o otuđenju nepokretnosti u svojini Republike Srbije za poslovni prostor u ulici Ilije Gojkovića broj 9 u Požarevcu.

Prostor koji se prodaje na ovoj lokaciji obuhvata zgradu poslovnih usluga- poslovni prostor, površine 192m2, koja se sastoji od podruma, prizemlja i potkrovlja i zemljišta pod zgradom- objektom.

U oglasu koji je objavila Republička direkcija za imovinu, navedene su početne cene nepokretnosti izražene u evrima, kao i visina obaveznog depozita. Nepokretnosti se prodaju „u viđenom stanju“, pismenim prikupljanjem ponuda, gde pobeđuje – najpovoljnija ponuda. Kupac će snositi i troškove potvrde ugovora kod notara i sve ostale troškove realiziacije ovog posla.

U novom oglasu kupoprodajna cena iznosi oko 225 561 evra. Prvi put je početna kupoprodajna cena za ovaj objekat bila 375 936 evra po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Visina depozita za učešće u postupku iznosi 22.556,16 evra prema zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Rok za dostavljanje ponuda je 24.mart

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Opet nesposobni „vlastodršci“ protivzakonito prodaju nepokretnosti!?! Apsolutni vlasnici svega u državi su građani Srbije,a ne uzurpatori na vlasti!
    Pametne vlade širom sveta,ništa ne prodaju,već rentiraju i tako stvaraju kapital! Samo u Srbiji,gomila prazilukovića koji su umislili da su vlast,rasprodaju imovinu svih građana Srbije!
    Zahtevam da Tužilaštvo i Policija reaguju po službenoj dužnosti i zaustave rasprodaju vlasništva svih građana Srbije!

%d bloggers like this:
Send this to a friend