Ekonomija

Kopaonik biznis forum otvaraju guvernerka i ministar finansija, a zatvara predsednica Vlade Srbije

Kopaonik biznis forum, koji će biti održan od 6. do 9. marta, otvoriće guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković i ministar finansija Siniša Mali, a na zatvaranju skupa planirano je ušešće predsednice Vlade Ane Brnabić, objavljeno je danas.

Na 29. Kopaonik biznis forumu učestvovaće sedam ministara u Vladi Srbije medju kojima su i prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, ministar gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, navedeno je u saopštenju.

Poslednjeg dana ovog dogadjaja, koji je medju najznačajnijim ekonomskim dogadjajima u zemlji, plenarna obraćanja imaće ministarska za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darja Kisić i ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marija Obradović.

Baner Boom93 Android aplikacija

Kako je precizirano, Forum počinje 6. marta, kada su na rasporedu paneli o ekonomskim prilikama u regionu Zapadnog Balkana i makroekonomskim trendovima u Srbiji, ali i paneli posvećeni startup-ovima i njihovom razvoju.

Tokom četiri dana trajanja Foruma, 200 učesnika govoriće na 33 panela, a predvidjeno je i osam plenarnih obraćanja.

Od ove godine, Forum ima i svoju zvaničnu LinkedIn stranicu –
https://www.linkedin.com/company/kopaonik-biznis-forum/ , na kojoj će redovno biti postavljane sve vesti pre i tokom trajanja Foruma.