Ekonomija Naše pare

Od 1.januara cenovnik menja i Parking servis?

Izmene cenovnika najavljuju se za usluge Parking servisa u Požarevcu. Traži se povećanje cene naknade za lom ili oštećenje prepreke na ulazu u zatvorena parkirališta i za započetu intervenciju pauka. Ovo preduzeće namerava da uvede pretplatnu kartu za parking u Takovskoj i uslugu parking pass kartica za sva zatvorena parkirališta.
foto/arhiva: Boom93

Pretplatna karta za jedan mesec parkiranja u garaži u Takovskoj trebalo bi da iznosi 2.500 dinara, a uvodi se i usluga „parking pass“ kartice koja može da bude dnevna – 450 dinara, trodnevna – 1.000 i sedmodnevna 1.800 dinara. Koristila bi se na zatvorenim parkiralištima.

Trebalo bi da bude uvećana naknada za lom ili oštećenje prepreke na ulazu u zatvorena parkirališta sa 2.250 dinara na 4.000 dinara, kao i započeta intervencija pauka koja bi trebalo da poskupi za 400 dinara na 3.500.

Predloženim cenovnikom su usklađene i cene usluga koje ovo javno komunalno preduzeće pruža kao upravljač puta.

Sve ostale cene bi trebalo da ostanu nepromenjene.

Predlog je prihvatilo gradsko veće, a o njemu bi trebalo da se izjasni i skupština grada. Predloženo je da novi cenovnik važi od 1.januara.

Tekst je nastao u okviru projekta „Transparetno i javno – Gde idu naše pare “ koji podržava Gradsko veće Grada Požarevca. Projekat je realizovao autorski tim Boom93. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.  

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Uroš Urošević

Bavi se novinarstvom od 1996.godine. Povremeni je dopisnik i saradnik više medija i organizacija u Srbiji. Oženjen, otac dvoje dece.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Mogu oni da stave sada i besplatan parking kod hotela Dunav (garaža-Georgina). Ko je jednom ušao više ne ulazi. . Projektanti,izvođači i nadzor za ovu garažu su za doživotnu robiju! Neverovatan promašaj u odabiru loakcije za garažu, bolje da su je postavili u ul.M.Pijade pored pijace, tamo je gužva svakog dana u prepodnevnim satima.

%d bloggers like this:
Send this to a friend