Građani reporteri

Betoniran prilaz ka kovid ambulanti

Foto: S.Lisac
Prostor ispred kovid ambulante, gde građani čekaju na testiranje je izbetoniran. Podsetimo, krajem januara sugrađanka nam je poslala fotografije na kojima se vidi kako ispred kovid ambulante stoje građani i čekaju na testiranje u blatu.

„Nimalo lep prizor. Svuda je blato od otopljenog snega, a hladno vreme stvara još veću nervozu. Ispred Kovid ambulante nema više šatora u kome su bile klupe i grejalice za pacijente koji čekaju na pregled. Sugrađanka koja nam je poslala fotografije rekla je kaže da nema ni rampe za invalidska kolica, te su mladića iz kolica iznosili na rukama kako bi ga odveli na testiranje u ambulantu.“

Sada je situacija drugačija i prilaz je izbetoniran, tako da pacijenti neće više imati problema da dođu do ambulante.

FOto: S.LIsac

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend