Građani reporteri

Čačalica posle jučerašnjeg nevremena

čačalica oboreno drvo
Fotografiju poslala Jelena S. nevreme
Nevreme koje je juče protutnjalo kroz celu Srbiju zahvatilo je i Požarevac, a jak olujni vetar praćen kišom oborao je grane a na pojedinim mestima lomio i čitavo drveće

Juče je redakcija Boom 93 dobila fotografije gradskog parka u kome su oborene velike grane sa drveća, uginula ptica i mnogo lišća. Pored gradskog parka u kome su stradale ptice i drveće, velika šteta naneta je drveću i na Čačalici.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend