Građani reporteri

Da li je ovo deo praznične dekoracije grada ili neodgovornost nadležnih?

Foto/ poslao M.Perić Beko
Zaštitna ograda koja je štitila  propalu fasadu zgrade  Beka u centru grada je potpuno pala i sem što je  veliko ruglo u centru grada, sada je nemoguće i da pešaci  ovuda prolaze. Ne znamo da li je ovo deo praznične dekoracije grada ili samo nemar nadležnih da se reši dugogodišnji problem sa zgradama koje su u restituciji.

U trenutku kada se prvi put urušila, zgrada Beka bila je u procesu restitucije.  Grad nad njome nema nikakve ingerencije, pa nije izvesno koliko će dugo još ovaj urušeni objekat u  najstrožem centru grada u pešačkoj zoni pored gradske galerije biti u ovakvom stanju. Građanima ostaju slike urušenog krova i zaštitne ograde, a sa druge strane je praznična dekoracija koju je grad počeo da postavlja u susret predstojećim praznicima.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Za jedno 20 …30 godina Pozarevac ce ceo biti ovakav kad se kopovi zatvore i svi odu odavde , Pozarevac ima da bude kao Cernobil .

%d bloggers like this:
Send this to a friend