Građani reporteri

Da li je ovo još jedna divlja deponija na prilazu gradu?

Na ulazu u Požarevac "niče" nova divlja deponija šuta.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • a deponija koja gori non stop i gusi Požarevac,ona kod Farme kažu pripada Crniću to je normalno.Hoće li neko od Vatrogasaca,komunalne policije,inspekcije da naredi da se to ugasi a ako treba i zatvori.

  • I Gradske vlasti su ovome dosta krive ! Treba oganizovano uklanjati šut, i pri tome zaposliti radnike J.K.P. Svi se plaše dodatnih troškova, a, u stvari, ovo bi mogla da bude i dodatna zarada. Ovako, građani su prinuđeni da za ovu uslugu plaćaju ,,divlje“ prevoznike, koji nimalo nemaju obzira na to da zagađuju životnu sredinu. Zar ne bi moglo – recimo J.K.P. , da organizuje jedno vozilo i radnike da recimo jednom nedeljno prođu gradom i utovare ovaj šut, kao i razni drugi kabasti materijal, i odnesu ga tamo gde je to ekološki opravdano, uz naravno pristojnu nadoknadu. Ovim bi efikasno bio rešen problem, po onoj narodnoj – ,, i vuk sit, i ovce na broju “ ! Na sličan način može se rešiti i problem rasutog smeća u centru grada > jednostavno, stavite više korpi za smeće u centru – a i malo dalje, i ljudi neće morati da nose razne papire, papirne maramice, kese , i sl. svojoj kući !

  • …И није дивља депонија, већ нелегална. Подивљаћемо ми, а њој неће бити ништа. 😉

%d bloggers like this:
Send this to a friend