Građani reporteri

Fontana propada, ima li joj spasa?

Foto: Petar Ivković
Fontana u centru grada sve više propada. Radila je u samo nekoliko navrata. Naš sugrađanin poslao nam je fotografije i podsetio da ova fontana nema više svoju svrhu, a pritom postaje leglo zaraze.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Rešenje ovog problema, ovog najvećeg gradskog rugla, daće „najbolji“ arhitekta u gradu, možete slobodno napisati njegovo ime, on se sa tim ponosi, naravno svi znamo da se radi o Saši Isakoviću.

  • Ima joj spasa. Pošto vizuelno više liči na bunker, proglasiti je za vojni objekat, postaviti one džakčiće sa peskom, mitraljeska gnezda i protiv-avionske topove, pa neka tu bude u cilju odbrane grada ako udare austrobugari odnekud.

%d bloggers like this:
Send this to a friend