Građani reporteri

Kišna kanalizacija koja ne radi

Fotografiju poslala Nada
Kišna kanalizacija koja je izgrađena u Dalmatinskoj ulici izgleda da ne vrši svojoj svrsi, pošto se i dalje atmosferske vode zadržavaju na kolovozu. Prema planu javnih nabavki Gradske uprave u Požarevcu ove godine su planirani radovi u ovoj ulici na zameni vodovodnih cevi kao i sređivanju asfalta. Hoće li posle završetka svih radova kolovozi u Dalmatinskoj ulici biti bez bara posle kiše ostaje da se vidi.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Koliko godina postoji kišna kanalizacija u Kosovskoj ulici, pa i tamo voda ne ide prema slivniku.

    Ima još takvih ulica.

  • Ovo nije jedina ulica u gradu u kojoj je kisna kanalizacijje iznad asfalta, ista slika je i u ulici Knez Milosev Venac koju je radila nasa renomirana firma Neimar put zvani V….a. Da ima znanja da se ovo iskontrolise bilo bi sve sasvim drugacije .

Ostale vesti iz ove kategorije

Kvalitet vazduha

%d bloggers like this:
Send this to a friend