Građani reporteri

Ko je zadužen za održavanje Avantura parka u Ljubičevu?

Sliku poslala Aleksandra
U Avantura parku u Ljubičevu trenutno je nepokošena trava, a građani koji su nam se javili i poslali slike kažu i da većina sprava u ovom parku nije u funkciji. Sajle koje pridržavaju gume su uglavnom pokidane, a jedan deo dasaka je propao.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • „Zlatno doba“???!!!
    Normalno je da u Požarevcu ništa ne funkcioniše,jer ga „vode“ nesposobni vlastodržci-kabadahije!!!
    Zbog nesposobnih vlastodržaca-kabadahija u poslednjih 35.godina Požarevac neuminto propada,a nekada je bio GRAD!!!

  • Kao i obično, gradska vlast i kada nešto napravi (našim parama), igralište za decu, posadi neko drvo, itd…obavezno zaboravi da isplanira i redovno održavanje istog. Ništa se ne održava redovno, što onda u konačici samo diže troškove jer dolazi do potpunog uništenja. Dečija igrališta su posebna priča jer ih niko ni ne obilazi, pa ima puno slučajeva da na toboganima i klackalicama, i drugom mobilijaru, vire neki zarđali šrafovi, pokrivljeni limovi, itd…

%d bloggers like this:
Send this to a friend