Građani reporteri

Nakon postavljanja optičkog kabla u ulici Radomira Milenića Rusa…

FOTO: B. Ilić
Oprez za vozače i pešake u ulici Radomira Milenića Rusa nakon postavljanja optičkih kablova.
FOTO: B. Ilić

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Urnisali su grad. Ništa nije vraćeno u tačno prvobitno stanje, a na nebrojeno mesta ništa nije ni pokušano da bude vraćeno. Asfaltiranja koja su izvodili neće dočekati ni sledeće proleće, jer su asfalt utapkali lopatama. Behaton ploče su vraćene kao da su ih pobacali sa nekog krova. Pored toga, na mnogo mesta su bukvalno uzurpirali javne površine jer su izvukli kablove koji vire iz trotoara i na koje će uskoro montirati neke razvodne kutije, koje nisu baš male. Znači, zarad svog poslovanja i sticanja profita, Telekom, bez ikakve naknade gradu i građanima, koristi naše javne površine. Zašto? Po kom osnovu? Imamo mi li mi ikoga da zastupa naše interese, ili samo partijske poslušnike koji ne smeju da pisnu. Telekom, uprkos tome što nema apsolutno nikakvu besplatnu uslugu za građane, uredno i uporno koristi i parking mesta u ulici Jovana Šerbanovića i to u dužini od nekoliko desetina metara. Po kom osnovu oni ne plaćaju parking? Zašto ja ne mogu isto tako da ne plaćam parking? Oni meni neće oprostiti ni jedan dinar duga, pa mogu isto tako od profita koji prave i da plaćaju za sve usluge koje koriste i uz koje ostvaruju profit.

%d bloggers like this:
Send this to a friend