Građani reporteri

Negde dva, a negde četiri kilograma šećera po osobi

Sliku poslao Ivan
U pojedinim prodavnicama u Požarevcu ograničene su količine šećera koje građani mogu da kupe.

U nekim marketima u gradu po osobi se može kupiti 4 kilograma šećera, dok je u drugima to ograničenje i manje, tako da građani mogu da kupe 1 ili 2 kg sećera.

Takođe, u pojedinim marketima, u obaveštenju koje se nalazi, na građane se apeluje da kupuju najviše 4 kg brašna i 4 litara ulja.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • predizborni paketi se potrošili pa je apsolutna većina navalila da počne da kupuje šećer i zeltin,podrazumeva se zajedno sa pčelarima koji trenutno od šećera prave bagremov med jer mora biti prirodan,dobra paša zar ne

%d bloggers like this:
Send this to a friend