Građani reporteri

Novi koš u MZ Braća Vujović

FOto: Nenad
Prostor iza prodavnice Union MZ dobio je novi izgled. Rekonstruisana i asfaltirana je podloga i postavljena nova tabla i koš. Nekoliko godina unazad ovaj prostor je bio zapostavljen, neuređen, bez koša.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • sve je to u redu ako igrači na košu poštuju kućni red. u protivnom, stanari su nadrljali, ali o njima, izgleda, malo ko razmišlja. Velika je nekultura kod ovih što se skupljaju kod koša, nemaju pardona da u ponoć dođu i počnu da bacaju loptu na koš.

%d bloggers like this:
Send this to a friend