Građani reporteri

Paketići za mališane iz Požarevca

Fotografiju poslala Tijana
U okviru akcije "Božićna čarolija" danas je u porti Saborne crkve podeljeno 300 paketića deci Požarevca. Današnja akcija se održava uz blagoslov dr Ignatija Midića, Braničevskog episkopa, a organizatori akcije su Saša Kovač Marković i Davorin Živković. Nabavku paketića pomogli su privrednici, sportska udruženja, udruženja građana i humani ljudi. Pre podele paketića u porti Saoborne crkve karavan "Božićna čarolija" posetila je porodice kojima je potrebna pomoć u Prugovu i Lučici.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Kvalitet vazduha

Send this to a friend