Građani reporteri

Pešaci,oprez, rupa na trotoaru u Sinđelićevoj ulici

Foto poslala I. Janković rupa na trotoaru Sinđelićeva
U Sinđelićevoj ulici oštećen je deo trotoara i  ivičnjaka.  Behaton kocke su propale i jasno je vidljiva rupa, koja je obeležena crvenom trakom da se skrene pažnja posebno pešacima koji tuda prolaze.

Podsećamo da je ova ulica kompletno rekonstuisana prošle godine, kada je zamenjena  instalacija, vodovodne cevi. Ulica je  asfaltirana a trotoari su posebno popločani behaton pločama.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend