Građani reporteri

Počela uskršnja prodaja u parku

Sliku poslala Dragana
Uskršnja prodaja u Gradskom parku je počela, a na nekoliko tezgi kupci mogu pronaći kako farbe za jaja više vrsta, tako i dekoraciju za najradosniji praznik koji nam predstoji.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Juče popodne, kada su se razišli prodavci, za njima je ostala neverovatna količina smeća svuda okolo po travi. Trava je izgažena, jer oni stoje čitav dan na njoj. Zauzeli su trotoar, ne može da se prođe od njih. Tezge su nestandardne, sklone padu i izgledaju kao ruglo. Da li roba koju prodaju ima deklaraciju? Da li je bezbedna za ljudsku upotrebu, da li je u roku? Teško da to iko proverava. Zašto se ovo trpi i dopušta, a komunalnoj policiji smetaju bakice što iznesu da prodaju vezu zelja, štrikane čarape i par jaja, a pri tome stanu lepo sa strane ulaza u pijacu i nikome ne smetaju, zauzevši pri tome četvrt kvadrata prostora, koliko da sednu na tronožac.

%d bloggers like this:
Send this to a friend