Građani reporteri

Ponovo požar na deponiji smeća opštine Malo Crniće

Ponovo je izbio požar na deponiji koja se nalazi na teritoriji opštine Malo Crniće. Ovo nije prvi put da gori ovo odlagalište smeća. Današnji požar izbio je u popodnevnim časovima, a građani su pozvali vatrogasce u Požarevcu koji su bili na lokaciji za kratko vreme i krenuli sa gašenjem požara. Deponija se nalazi iza petlje na Petrovačkom putu kod farme pilića Union MZ-a - Sojin Salaš.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Ovo je po ko zna koji put da deponija Opštine Malo Crniće gori. U popodnevnim satima danas na brdu u Požarevcu se satima osećao dim, kao i svih prethodnih puta. Zaista, nadležni iz obe opštine (Crniće i Požarevac) treba da reše ovaj problem, jer požari na ovoj deponiji konstantno donose ko zna koliko otrovan dim u Požarevac. A uz Kostolac i Smederevo, samo nam još i ovo fali.

  • gori non stop,evo večeras je 21h i 15 min i opet se oseća u Busijama,ovo je teroristički akt.Ne vidim nikakvu razliku

%d bloggers like this:
Send this to a friend