Građani reporteri

Posle kiše poplave u gradskim ulicama

Sliku poslao Jovan
Nakon kiše koja je padala prethodnog vikenda jedan broj ulica u gradu je poplavljen, a građani koji u njima žive moraju da se snalaze kada izađu iz kuća.

Ovakva situacija je juče zatečena u Timočkoj ulici, a građani koji su nam poslali fotografije kažu da je situacija ista i kada padne manja količina kiše.

Sliku poslao Jovan
Sliku poslao Jovan

Sličnu situaciju su jutros zatekli i građani koji žive u ulici Sime Simića, a kako su nam rekli neki su bili primorani da se vraćaju po gumene čizme kako bi mogli da izađu iz ulice.

Sliku poslala Jelena
Sliku poslala Jelena
Sliku poslala Jelena

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend