Građani reporteri

Rok prošao, trotoari nezavršeni

Sliku poslala Snežana
Rekonstrukcija leve strane trotoara u Kosmajskoj ulici u mesnoj zajednici Radna mala još uvek nije završena, iako je rok istekao.

Kako je Boom93 ranije pisao, ugovor za ovu rekonstrukciju je dodeljen ponuđačima W-Kargoles doo iz Leskovca, SR Trans kop iz Požarevca i Uslužnoj radnji za iskope zemlje i rušenje objekata Libra iz Salakovca.

Sliku poslala Snežana

Rok za izvođenje radova je bio 23 radna dana, koji je istekao sredinom juna.

Sliku poslala Snežana
Sliku poslala Snežana

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Za ove leskovčane ne znam, ali gdegod transkop i libra imaju učešće, kašnjenje je neminovno. Da se stvari rade po zakonu, odvno bi bili na crnoj listi i ne bi imali pravo da učestvuju u javnim nabavkama koje sprovodi Grad.

  • Bravo za redakciju portala BOOM 93,odlično napisano!!!

    Opet potvrda da lokalni vlastodržci-kabadahije i tajkuni-lopine vrše razne malverzacije i mahinacije,a na sve to Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodržce-kabadahije i tajkune-lopine!!!

  • Asfaltna mafija sa 10 radnika pogađa poslove na celoj teritoriji Braničevskog okruga. Nema table gde bi pisalo rok, br građevinske dozvole. Sve se to na crno radi

%d bloggers like this:
Send this to a friend