Građani reporteri

Polomljen poklopac šahte u Tabačkoj,oprez za pešake

šahta pored fontane
Foto poslala J.Stević šahte
U Tabačkoj čaršiji neposredno pored fontane polomljen je poklopac šahte.Upozorenje za pešake koji prolaze ovim delom Tabačke šaršije da obrate pažnju da ne upadnu u otvorenu  rupu u asfaltu jer je oštećen poklopac šahte. 

Upozorenje za pešake koji prolaze ovim delom Tabačke šaršije da obrate pažnju da ne upadnu u otvorenu  rupu u asfaltu jer je oštećen poklopac šahte.

Evidentno je da neko iz nadležnih službi stavio znak upozorenja ali on  je poremen i udaljen od šahte.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Ostale vesti iz ove kategorije

Kvalitet vazduha

Send this to a friend