Građani reporteri

Savet namenjen neodgovornim vlasnicima pasa

Sliku poslao N. Jovanović
U Užičkoj ulici u Požarevcu postavljena je tabla koja je najverovatnije namenjena neodgovrnim vlasnicima pasa, koji izmet svojih kućnih ljubimaca ne pokupe, a koji se često može naći na trotoarima i zelenim površinama.

Naš sugrađanin je poslao fotografiju table postavljene sa ciljem da se na ovakve vlasnike apeluje.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Najgore je sto to postavljaju gradjani, a ne opstina, komunalno, vec neki normalni ljudi. Ovi sto imaju napumpana usta, silikonke sa psima iz obicnog trenda jer smo tako u mogucnosti, oni ni svoje gace ne ciste, a kamoli da cista za svojim ljubimcima. Bravo za gradjane Uzicke ulice

  • To je svakodnevna pojava primitivaca. Kako bi izgledalo da neko to uradi u njihovom dvorištu na stazi i ode.

  • Lepo, ali teško da će delovati na nesavesne vlasnike, a takvih je 95%. Čačalica, gde je nakada bilo nezamislivo da neko šeta psa, puna je pasa bez povodca, a oni što su po zakonu obavezni da nose brnjicu, ne nose je ni u džepu. Jedna, ali samo jedna kazna kada bude napisana i naplaćena, e to je već nešto drugo. Ko je zadužen da piše te kazne? Gde se u ovom gradu može naći komunalna policija? Da li oni uopšte postoje, ili su to mitska bića koje niko nikada nije video? Njihov domet su bakice ispred pijace što prodaju zelje i koprive, da prežive. Ali zato, oni što leti uveče postave kartonske kutije po centru grada i prodaju Kineske džidžabidže, plastikarije i dečije krš igračke, njih niko ne dira. Kako bre to? Gde se može, kao javni podatak, pronaći neki njihov izveštaj o radu za prethone godine? Šta su radili, koliko su kazni ispisali, kome, za šta, u kom iznosu, da li su ikoga priveli za neki prestup, da li su ijedan problem građanima ovoga grada koji ih plaćaju ikada rešili. Ja znam da njihov broj telefona niko živi u gradu ne zna. Neka se javi kome uopšte padne na pamet, kada ima neki problem, da njih zove? Toliko se trude da budu neprimetni i da ne talasaju, da je to neverovatno. I sada će, na sav taj nerad, ova tablica nešto da reši?! Dok će oni i dalje da ne rade svoj posao… Ma dajte. Ovde, dok se ne počne sa pisanjem kazni, ima da bude puno psećih fekalija i mokraće, da ne smeš da ne gledaš u trotoar.

%d bloggers like this:
Send this to a friend