Građani reporteri

Skejt park oronuo, ne obnavlja se godinama

skejt park požarevac
Fotografije poslao Marko N. skejt park Požarevac
Skejt park pored Hale sportova potpuno je oronuo, sve rampe su propale, istrulele i nisu bezbedne za korišćenje.

Ovaj park predstavlja vrlo značajno mesto jer je to epicentar okupljanja svih ljubitelja ekstremnih sportova.

Ovu subkulturu je važno negovati u gradu jer se vožnja skejta, rolera, bicikla sve više stavlja u rang bilo kog drugog sporta.  Zbog toga je neophodno stvoriti potrebne uslove, pre svega radi bezbednosti onih koji koriste park.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

 • Hvala,redakciji BOOM 93 na reportaži i prikazu problema!

  Izuzetno je važno i potrebno da se osobama koje se bave ekstremnim sportovima omoguće adekvatni uslovi i poligoni!
  Posao grada je da obezbedi deo finansijskih sredstava,deo novca se može dobiti iz EU fondova,a deo novca od sponzora,sve je vrlo lako i izvodljivo!
  U gradu postoje mlade osobe koje vole i upražnjavaju ekstremne sportove,takve osobe zajedno sa arhitektama mogu da kreiraju poligon za skejt,rolere i BND i to trajne objekte i prepreke!
  Ceo ekstremni park mora da bude kombinacija skejt poligona,vertikalnog penjanja,parkur poligona i bar poligona (teretane na otvorenom).
  Pošto će poligoni biti ograđeni,svaki sponzor dobija prostor za reklamu (zavisno od količine donacije)!
  Siguran sam da bi kompanija RED BULL dala ogromna sredstva za izgradnju ekstremnog parka,pored toga,mogla bi da se organizuju i međunarodna takmičenja!
  Veoma je bitno da mlade osobe,ali i ostale osobe,mogu aktivno da učestvuju svim vidovima ekstremnih sportova!
  Takođe je važno da mlade osobe imaju prostor za mogućnost bavljenja ekstremnim sportovima,mesto gde će biti kreativni i mesto gde će se oslobađati bespotrebne agresije i depresije!
  Iz više decenijskog iskustva bavljenja ekstremnim sportovima,mogu pouzdano da potvrdimo da je takav vid aktivnosti izuzetno delotvoran i važan za mentalno i fizičko zdravlje!

  Sve je to izvodljivo,ali…“stručnjacima“ na vlasti nije bitan narod,a po najmanje deca,zato…. ništa….i tako u nedogled će se nastaviti užasno propadanje Požarevca i njegovih građana!

 • mi nemamo Mz Čačalicu godinama,izgorela,vlastodržce baš briga za to,a vi tražite skejt park

 • oni nisu u stanju da održavaju sto imje neko ostavio,nadam se da vam je sve jasno,ali vi volite tako zato ste ih i izabrali

Kvalitet vazduha

%d bloggers like this:
Send this to a friend