Građani reporteri

Sređeni birački spiskovi?

Foto: Marko Jeremić
U redakciju Boom93 stigle su slike našeg sugrađanina, prema čijim rečima je nedavno poziv za glasanje na referendumu koji je juče održan, stigao i za njegovu baku, a koja je inače preminula 2020. godine.

On nam je poslao i sliku umrlice kako bi pokazao da je njegova baka, zaista i preminula pre dve godine.

Foto: Marko Jeremić

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Baner Boom93 Android aplikacija

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Još bi ste se više čudili ako bi ste videli svoju baku na glasačkom mestu, verovatno je i glasala (kao i moja majka – koja je umrla pre 13, i otac – pre 3. godine) > a oboje su, takođe, dobili pozive za glasanje !

  • nepravda je ako joj nije uplatio i pomoć države,jer po ovome baka je živa,ako nije dobila pomoć države onda ništa nije slučajno

%d bloggers like this:
Send this to a friend