Građani reporteri

Sređeni birački spiskovi?

Foto: Marko Jeremić
U redakciju Boom93 stigle su slike našeg sugrađanina, prema čijim rečima je nedavno poziv za glasanje na referendumu koji je juče održan, stigao i za njegovu baku, a koja je inače preminula 2020. godine.

On nam je poslao i sliku umrlice kako bi pokazao da je njegova baka, zaista i preminula pre dve godine.

Foto: Marko Jeremić

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Još bi ste se više čudili ako bi ste videli svoju baku na glasačkom mestu, verovatno je i glasala (kao i moja majka – koja je umrla pre 13, i otac – pre 3. godine) > a oboje su, takođe, dobili pozive za glasanje !

  • nepravda je ako joj nije uplatio i pomoć države,jer po ovome baka je živa,ako nije dobila pomoć države onda ništa nije slučajno

%d bloggers like this:
Send this to a friend