Građani reporteri

Srušio se deo ograde Opšte bolnice

FOTO: M.R.
Deo ograde koja se nalazi oko Opšte bolnice Požarevac, tačnije deo koji se nalazi u ulici Dr Branislava Todorovića tokom vikenda se srušio usled jakog vetra.

Kako su rekli građani koji su nam poslali fotografiju, deo ograde se urušio i pao na kolovoz, a pojedine komšije su ogradu pomerile sa kolovoza kako ne bi došlo do povređivanja pešaka i vozača koji ovom ulicom prolaze.

FOTO: M.R.
FOTO: M.R.
FOTO: M.R.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Kvalitet vazduha

Send this to a friend